Skrevet av Sverre den 28.05.2009

KrF frykter homorekrutteringen i Nord-Trøndelag

Norsk politikk 3 kommentarer

I går hadde fylkesråd Susanne Bratli fra Arbeiderpartiet i Nord-Trøndelag et innlegg om homofiles kår i Nord-Trøndelag. Det var et betimelig spørsmål å ta opp. Jeg har selv vokst opp i Nord-Trøndelag, og av de få åpne homofile jeg kjenner fra oppveksten min har stort sett alle flyttet ut av fylket. Nord-Trøndelag har ikke vært et enkelt sted å være homofil. Etter å ha skrevet det blogginlegget bevilget også Susanne og resten av fylkesrådet 380 000 kroner til oppbygging av nettverk for homofile i Trøndelag. Men så….

I dag kan vi lese i Trønder-Avisa hvordan fylkesråd og koalisjonspartner Johannes Sandstad (KrF) frykter at et så stort beløp kan være med å øke “homorekrutteringen” i fylket. Han er redd for den bærekraftigheten i utviklingen dersom fylket skal få for mange homofile! I et fylke der nesten alle homofile blir skviset ut er KrF mest opptatt av frykten for at flere skal bli lurt ut i homofilien. Det høres nesten ut som det er narkotikabruk han snakker om.

La oss håpe Nord-Trøndelag Senterparti ved neste valg tar seg sammen og blir til å stole på slik at Arbeiderpartiet ikke lenger trenger å være i koalisjon med fylkesråder som dette.

Hva nå?
Marianne

La merke til den saken i Trønder-Avisa jeg også. “Øke homorekrutteringen” ? Man skulle nesten tro det var skadedyr det var snakk om, og ikke helt vanlige, oppegående mennesker. Man skulle ikke tro at voksne, utdannede mennesker var så korttenkte. Jeg tror neppe folk velger sin legning, den er medfødt. I tillegg så tviler jeg sterkt på at noen “skifter” legning bare fordi nettverket utvikler seg. Antallet homofile er det samme, det er kun antallet som er åpne som forhåpentligvis vil stige. Man skulle tro at dette ville være regnet som positivt i år 2009, at folk tør å være seg selv, og leve livet sitt slik de ønsker, men den gang ei. Trangsynte og korttenkte, er tanken som slår meg om de nevnte politikere.

Skrevet den 28.05.09
Marianne

Hvorfor kommer ikke kommentaren min ?

Skrevet den 28.05.09
sverrebm

Beklageligvis fordi WordPress hadde bestemt seg for at den var spam. Jeg skal bli bedre på å se igjennom disse og luke ut de som er feilsortert.

Skrevet den 13.06.09

Abonner på denne bloggen:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

..eller, abonner via epost:
“Politikk er kunsten å skaffe penger fra de rike og stemmer fra de fattige under påskudd av å beskytte begge mot hverandre.”
‐ Cedric Adams
© Det politiske dyr | Theme: Politikkdyr, basert på BloggdesignsTWO av Bloggdesigns.no

Bad Behavior has blocked 2520 access attempts in the last 7 days.