Skrevet av Sverre den 05.10.2011

I kontrollutvalgenes fascinerende verden

Kontrollutvalg, Om bloggen 1 kommentar

Det har vært litt laber aktivitet på denne bloggen i snart ett og et halvt år nå. Jeg har gått fra en fri og frank tilværelse som student til hardtarbeidende rådgiver i Kontrollutvalgssekretariat Midt-Norge IKS. Til daglig er jeg avhengig av å samarbeide med, og ha tillit fra, kommunepolitikere av alle politiske farger, så da må man tone ned den partipolitiske retorikken litt. Det er en av grunnene til at denne bloggen har havnet litt i bakleksa. Hva skal jeg skrive om da?

Men jeg har vel egentlig alltid vært mer interessert i politikk generelt enn nødvendigvis partipolitikk. Partiene er jo bare der man må være om man vil være med på det som skjer i politikken. Et nødvendig onde, for det meste. I kontrollutvalgenes fascinerende verden prøver vi å legge fra oss dette med partipolitikken.  Kontrollutvalgenes jobb er å sørge for at demokratiet funker som det skal, og at byråkratene er lojale mot det politikerne bestemmer, og min jobb er å hjelpe dem med dette. Jeg bruker å si at jobben min er å olje det demokratiske maskineriet. Det må man jo kunne skrive litt om.

I disse dager velges det nye kontrollutvalg i hele landet, og jeg kommer til å følge med på hva de driver med. Forvent å høre mer om det på bloggen her framover.

Hva nå?
Kaos Muslimah

Kaos Muslimah

Det politiske dyr » I kontrollutvalgenes fascinerende verden

Skrevet den 05.05.15

Abonner på denne bloggen:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

..eller, abonner via epost:
“Politikk er kunsten å skaffe penger fra de rike og stemmer fra de fattige under påskudd av å beskytte begge mot hverandre.”
‐ Cedric Adams
© Det politiske dyr | Theme: Politikkdyr, basert på BloggdesignsTWO av Bloggdesigns.no

Bad Behavior has blocked 329 access attempts in the last 7 days.