Skrevet av Sverre den 15.04.2009

Utdanningspolitikk på Ullevål Stadion

Norsk politikk 0 kommentarer

nsu-lt-09

I helgen blir de store viktige politiske og organisatoriske spørsmålene avgjort. Jeg snakker selvsagt ikke om en triviell hendelse som Arbeiderpartiets 62. landsmøte, men Norsk Studentunions 55. landsting. Førstnevnte synes å ha en stor skare av bloggere til stede som kan holde meg informert, i tillegg til live-dekning på arbeiderpartiet.no.

Landstinget til NSU vil antagelig bli det mest interessante som noen sinne har skjedd på Ullevål Stadion (ikke at konkurransen er så hard). Som trofast benkesliter i kontrollkomitéen til NSU vil jeg være til stede på dette mye mer sentrale og viktige arrangementet enn det nede på Folkets Hus. Jeg har intensjoner om å holde allmennheten behørig oppdatert blant annet gjennom å teste ut live-blogging som konsept her på bloggen. Forvent også oppdateringer via Twitter og Facebook.

Oppvarmingen starter med Landsstyremøte i morgen og går videre til selve Landstinget fra fredag til søndag. På programmet står blant annet:

  • Behandling av eventuell sammenslåing med Studentenes Landsforbund (3. forsøk) – lørdag kl1045-1215
  • Utdanningspolitisk debatt med Odd Einar Dørum (V), Nicolai Astrup (H), Dagrun Eriksen (KrF), Bjørnar Moxnes (Rødt), Trygve M. Slagsvold Vedum (SP), Åsa Elvik (SV) – fredag kl 1630
  • Utforming av nye velferdspolitiske og likestillingspolitiske plattformer
  • Valg av ny ledelse (søndag formiddag)

Følg med!

Tidsplan for NSUs Landsting

Sakspapirer til NSUs Landsting

Hva nå?

Kommentarfeltet er stengt.

Abonner på denne bloggen:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

..eller, abonner via epost:
“Jeg er ikke overrasket over at representanten Foss er overrasket. Det ville overrasket meg om han ikke var overrasket, slik som saken her er lagt an.”
‐ Jonas Gahr Støre Stortingets spørretime, 18.3.2009
© Det politiske dyr | Theme: Politikkdyr, basert på BloggdesignsTWO av Bloggdesigns.no

Bad Behavior has blocked 328 access attempts in the last 7 days.