Skrevet av Sverre den 27.04.2009

Høyre-milliardærer mister troen på partiet

Norsk politikk 0 kommentarer

Ola Mæle og Stein Erik Hagen, som begge har støttet Høyre med betydelige beløp begynner nå tydeligvis selv å miste troen på partiet, grunnet deres manglende vilje til makt. De frykter at Høyre blir redusert til et lite parti i sentrum mellom Arbeiderpartiet og FrP. At milliardærene nå er redde for at Høyre skal bli marginalisert er ikke rart – for hva er det egentlig de får til om dagen? De har ingen tydelig linje på noe som helst, ikke en gang hvem som leder eget parti. Da er de endra mindre klare til å stable sammen et regjeringsalternativ som kan utfordre de rødgrønne på regjeringsmakt.

Men er det egentlig så ille at Høyre forsvinner? Ja, jeg frykter hva som skjer hvis Fremskrittspartiet står igjen som det eneste alternativet på høyresiden. Et FrP som støvsuger opp brorparten av de som føler seg til høyre for sentrum vil gi partiet mer makt til å gjennomføre også de mest skadelige delene av politikken sin. På tross av alle Høyres feil er de imidlertid et parti med en viss grad av ansvarlighet.

Hva nå?

Kommentarfeltet er stengt.

Abonner på denne bloggen:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

..eller, abonner via epost:
“If voting changed anything, they'd make it illegal.”
‐ Emma Goldman
© Det politiske dyr | Theme: Politikkdyr, basert på BloggdesignsTWO av Bloggdesigns.no

Bad Behavior has blocked 2524 access attempts in the last 7 days.