Skrevet av Sverre den 16.05.2009

Ny FrP-rekord i inkonsekvens?

Norsk politikk 3 kommentarer

Jeg ville vel aldri beskylde FrP for å være helhetlige eller konsekvente, men dette er helt utrolig! Etter årevis med mas fra FrP om å bruke mer oljepenger kan Christian Tybring-Gjedde nå uttale i Stortinget at de er bekymret for at Kristin Halvorsen tar for mye fra oljefondet?!? FrP tror jo aldri på fagfolk, og har alltid ment at økonomene tar feil. Når økonomene plutselig sier at det er greit å bruke oljepenger mener FrP det er feil….

Trodde ikke jeg kunne la meg overraske av FrPs inkonsekvens, men her klarte de faktisk å vippe meg av pinnen.

(Takk til Tromp som gjorde meg oppmerksom på dette.)

Hva nå?
Ola Kristian

Det er vel det samme hva de mener bare de er uenige 😀

Skrevet den 19.05.09
sverrebm

Så lenge de ikke kommer i regjeringsposisjon, så. Da kan det jo bli katastrofe.

Skrevet den 19.05.09
(Ap)er og (S)ure (V)iner

Ser ut som du følger propaganda driten uten og ta standpunkt selv, hvor du står hen i politikken. En som “følger” andres meninger uten og vite hva han står for selv.
Det som kalles misnøye med samfunnet er det som man ideologisk sett blir kategorisert som hvilket politiskeidealer som mislikes og likes, deretter kan man jo finne trekk ved partier som vill gjøre noe med disse missnøyene som man har skapt under andre regjeringer. Hvis man kutter fylkeskommunen gir det lavere skatt til oss arbeidende mennesker, eller mer penger til vei, kollektiov o.s.v. Hvorfor ser ikke folk dette spør jeg meg ? ikke for skole. Men hvor lenge skal man gå skole i løpet av et liv?? er det ikke bedre at skolene er GODE, OG GJØR nordmenn interressant som internationale toppskjefer? Går ikke regnestykket til Ap, Sv og Sp vill så åpnes det adgang til oljepengene. Og det er nemmelig dette FRP reagerer på at de motsier seg selv i den forstand at vi kan ikke bruke oljepenger og gjør de det 🙂 Ikke at FRP er i mot bruk, men de er imot falske drittsekker som vill bare seg og sine det beste!! Men jeg har all respekt for den game generasjonen Ap som bygget noprge til i dag, men den tid den sorg.
På tide med fornyelse av den nye politiske “garden” for folk flest.

Stem for et nyere Norge med mer penger til den vanlige mann i gata, Jeg har 100% jobb og jeg tjener ikke over 300.000 har utgifter som lønnen min akuratt dekker, føler meg som en lus på veggen. Noen som kjenner seg igjen i dette ?
Og er svært lei av og høre en gammel Jens Stoltenberg si : Alle skal med ! hør den før du mr.wise gye.

ALLE MANN TIL STEMMEURENE !
HILSEN KJETIL 23år

Skrevet den 04.09.09

Abonner på denne bloggen:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

..eller, abonner via epost:
“Det nytter ikke å ha penger på bok, dersom Golfstrømmen endrer retning.”
‐ Thorbjørn Berntsen
© Det politiske dyr | Theme: Politikkdyr, basert på BloggdesignsTWO av Bloggdesigns.no

Bad Behavior has blocked 329 access attempts in the last 7 days.