Skrevet av Sverre den 19.03.2009

Velkommen!

Om bloggen 0 kommentarer

Velkommen til min nye blogg, Det politiske dyr!

Jeg har blogget en stund om statsvitenskapelige tema på engelsk på bloggen Nachspiel at Polemarchus’. Jeg har jobbet hardt med meg selv for å prøve å holde den bloggen relevant innenfor temaet, og for et internasjonalt publikum av statsvitere. Det fører til at jeg brenner inne med mange små kommentarer om ting som opptar meg som ikke er relevante for den bloggen.

Derfor har jeg nå opprettet denne, med en målsetning om å skrive om det som opptar meg personlig – på norsk. Hovedtemaet kommer definitivt fortsatt til å være politikk og samfunn, med en liten dæsj andre ting også.

Jeg skriver i WordPress, har satt opp min egen hosting, og prøver å få domenenavnet politikkdyr.no til å fungere med bloggen som jeg vil. Forhåpentligvis finner jeg ut av hvordan jeg skal konfigurerer .httaccess og alt det andre snart. Jeg har også lagt mye arbeid i å videreutvikle et eksisterende bloggdesign til å bli slik jeg vil ha det. Takk til bloggdesigns.no for et bra utgangspunkt. Dog deler jeg ikke ditt synspunkt på at widgets bare lager rot, så jeg har programmert inn min egen widget-støtte.

Det var dagens tekniske nerding. Følg med…

Hva nå?

Kommentarfeltet er stengt.

Abonner på denne bloggen:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

..eller, abonner via epost:
“Det er ikke tilstrekkelig å si at politikk er det muliges kunst. Den skal være noe mer. Den politikk som er i pakt med fremtiden, må gå ut på å gjøre mulig i morgen det som er umulig i dag.”
‐ Carl Joachim Hambro
© Det politiske dyr | Theme: Politikkdyr, basert på BloggdesignsTWO av Bloggdesigns.no

Bad Behavior has blocked 385 access attempts in the last 7 days.