Skrevet av Sverre den 15.04.2009

Paul Chaffey anmelder politikerblogosfæren

Blogging, nett og media 0 kommentarer

Paul Chaffeys blogg har en interessant gjennomgang av politikere som blogger, som i stor grad stemmer godt over ens med det inntrykket jeg har.

stortinget-bloggingDet overrasker vel ingen at SV ligger langt framme, med bloggere som Bård Vegard Solhjell, Audun Lysbakken og Snorre Valen, men det er mer interessant at KrF synes å være i siget. De har blant annet en aktiv blogg-tjeneste på sine nettsider, og synes å satse hardt på dette i valgkampen. Arbeiderpartiets toppolitikere har desverre mange dårlig oppdaterte blogger, selvsagt med en del hederlige unntak – slik som Tore O. Sandvik. Partiet får likevel omtale som en “lovende outsider”, og omtales som bedre på Facebook og Twitter. Høyre synes tross hærskaren av “blåbloggere” å ha dårlig med toppolitikere som blogger.

Dette gjelder imidlertid (topp-)politikerblogger, til forskjell fra blogger om politikk der bildet nok er litt annerledes.

Hva nå?

Kommentarfeltet er stengt.

Abonner på denne bloggen:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

..eller, abonner via epost:
“Politikk er kunsten å skaffe penger fra de rike og stemmer fra de fattige under påskudd av å beskytte begge mot hverandre.”
‐ Cedric Adams
© Det politiske dyr | Theme: Politikkdyr, basert på BloggdesignsTWO av Bloggdesigns.no

Bad Behavior has blocked 385 access attempts in the last 7 days.