Skrevet av Sverre den 10.08.2009

Vil Venstre velge regjeringsmakt med Jensen over prinsipper og Jens?

Valg09 0 kommentarer

Tore O. Sandvik viser på bloggen sin eksempler på hvordan Venstre har løpt fra sine garantier og vært med på å sikre et Høyre + FrP-byråd i Oslo. Kan vi stole på Sponheims uttalelser denne gangen? Jeg håper selvsagt, men med de uttalelsene som kommer fra nestlederne Skei Grande og Elvestuen er det grunn til å tvile.

Venstres nettsider bedyrer førstekandidat i Sør-Trøndelag, Guri Melby at det er uaktuelt å støtte en FrP-regjering, men Adresseavisen gjengir i dag en diskusjon mellom de borgerlige listetoppene i fylket (s. 8-10 i papiravisa). Her åpner Melby for å diskutere en regjering med FrP dersom de er villige til å inngå kompromisser. Og FrPs nestleder Per Sandberg går langt i å si at de kan være villig til å gå med på klimamålene fra klimaforliket dersom Venstre er villig til å gi på andre områder.

Jeg har tidligere uttrykt vilje til å stole på Venstres motvilje mot FrP, men historien og uttalelsene til en god del sentrale SVere synes å tale imot. Det spørs om ikke ønsket om regjeringsmakt er viktigere enn prinsippene også denne gangen…

Hva nå?

Legg igjen din kommentar her:

Egen gravatar?

Egen gravatar får du gratis på Gravatar.com! Skaff deg din egen gravatar idag!*

Abonner på denne bloggen:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

..eller, abonner via epost:
“Jeg er ikke overrasket over at representanten Foss er overrasket. Det ville overrasket meg om han ikke var overrasket, slik som saken her er lagt an.”
‐ Jonas Gahr Støre Stortingets spørretime, 18.3.2009
© Det politiske dyr | Theme: Politikkdyr, basert på BloggdesignsTWO av Bloggdesigns.no

Bad Behavior has blocked 326 access attempts in the last 7 days.