Skrevet av Sverre den 05.04.2009

Internett – en kanal som er åpen for alle

Blogging, nett og media, Norsk politikk 2 kommentarer

Det er ikke bare Barack Obama som satser på å bruke nettmedia for å komme ut med sitt budskap. Internett er åpent for alle, også tullinger som de tradisjonelle mediene ikke ville tatt i med ildtang. Hadde dette vært noe mer gjennomført kunne det kanskje ha blitt stoppet med injurieparagrafer, men akkurat disse angrepene har nok neppe injurierende kraft.

Fra en server i Rotterdam i Nederland, med et domenenavn registrert på stillehavsøya Tokelau har anonyme avsendere de siste par dagene prøvd å bruke ulike sosiale nettmedia til å drive hets av familien Stoltenberg og deres “løyner” (sic!). Stoltenberg-familien har tydeligvis en skjult agenda om å avkristne og islamisere Norge, lure det norske folket inn i EU, markedsliberalisere og generelt spre frykt (?!?).

Angrepene er en salig blanding fremmedfrykt, religiøs fundamentalisme og nasjonalisme pakket inn i svært dårlig språk, halve setninger og kreative tolkninger av medieoppslag:

Punkt 3.)
Stoltenbergs Politikk importerer Østauroeisk mafia kjeltriger til Norge via EØS avtalen for å lettere lage kaos mens han på bakrommet.Stoltenbergs innvandringspolitikk fører nå til at Norge herjes av mafia, kriminelle bander som stjeler alt de kommer over:

Mafia herjer Oslo
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2297178.ece

Det er forøvrig ikke bare familien Stoltenberg som får gjennomgå, men  også “pampepartiene” AP,FRP,Høyre,Venstre og KRF som alle vil ha norge inn i EU. Er de alle i lomma på familien Stoltenberg? Det går ikke helt tydelig fram.

Sidene er som sagt publisert anonymt, gjennom et anonymt domenenavn fra en stillehavsøy, og det er ikke godt å si hvem som står bak. Det refereres mye til Kystpartiet og Demokratene i deres informasjon, men jeg ville tro at selv disse to partiene ville være i stand til å levere noe bedre. Forhåpentligvis går de lei snart, men inntil videre kommer de nok til å forsøple ulike kanaler på internett med deres forsøk på propaganda. Ytringsfriheten hører vel også slike til.

Desverre får vi ikke vite hva den endelige planen er etter at Jens og Thorvald får oss inn i EU:

Valget til høsten er meget viktig. Det vil antaglig skille De fleste av oss vil har en Sosialist regjering og de

Jens Stoltenberg akkurat som sin far Thorvald Stoltenberg har forlengst vist sin agenda med å lure Norge inn i EU slik at Norge kan bli en del av EU. Planen er at når

Mer kommer…..(under kostruksjon)

Hva nå?
NIP

Den brunskvettingen på Kystpartiet kan du spare deg.

Det var Kolberg i fra AP som prøvde å utfreppe selveste FRP i fremmedfrykt og billig populisme.

Skrevet den 06.04.09
sverrebm

Ja, jeg forsvarer på ingen måte Kolbergs utspill.

Det er ikke jeg, men de anonyme menneskene bak den aksjonen jeg omtaler som referer til Kystpartiet. Det er imidlertid først og fremst Oslo kystpartis EU-propaganda de synes å beundre. Som jeg også skriver tror jeg ikke Kystpartiet står bak aksjonen.

Skrevet den 06.04.09

Abonner på denne bloggen:

Abonner via RSS-feed
Hva er RSS?

..eller, abonner via epost:
“In democracy it's your vote that counts; In feudalism it's your count that votes.”
‐ Mogens Jallberg
© Det politiske dyr | Theme: Politikkdyr, basert på BloggdesignsTWO av Bloggdesigns.no

Bad Behavior has blocked 2520 access attempts in the last 7 days.